Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

ADD Bandırma Şubesi'nden 88 öğrenciye burs

ADD Bandırma Şubesi

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi, içinde bulunduğumuz 2014-2015 eğitim-öğretim yılında, 88 üniversite ve yüksek okul öğrencisine burs veriyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi, içinde bulunduğumuz 2014-2015 eğitim-öğretim yılında, 88 üniversite ve yüksek okul öğrencisine burs veriyor. Yarısı Bandırmalı olmak üzere bu 88 öğrenciye ayda 100’er TL ödendiğine dikkati çeken ADD Bandırma Şube Başkanı Melih Çınar, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulla ilgili olarak, “Genel kurulda bize güvenlerini tazeleyerek yeniden göreve getiren üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızı da yine aynı enerjimizle, aynı çizgide, yine bilim, sanat ve kültüre önem vererek sürdüreceğiz” dedi.
21 yıldan bu yana ADD Bandırma Şube Başkanlığını sürdüren Melih Çınar’ın yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:
Meral Dündar (Başkan Yardımcısı), Uğur Kaya Alp (Yazman), Sadullah Batur (Sayman), Hülya Denizcioğlu (üye), Leyla Çetin (üye), Öznur Gökkuş (üye), Necmettin Tuncay (üye), Hasan Kartal (üye)
Öte yandan, ADD Bandırma Şube Başkanı Melih Çınar’ın, son genel kurulda yaptığı konuşma, ADD Genel Merkezi Bilim ve Danışma Kurulu Başkanı Ali Ercan tarafından, “bilgilendirici ve tarihe not düşücü” olarak değerlendirilip, ülkemizdeki 400 ADD şubesine gönderildi. Haber : Önder Balıkçı



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli